Termeni și condiții

Termenii si conditiile

SC DA YE COMERCIAL SRL este o societate comerciala, cu sediul social in Bucuresti, Sector 2. Punct de lucru: Sos.Bucuresti Urziceni Nr.17, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/7770/2021, avand codul unic de inregistrare RO44200094.

I.Accesul la site

Accesul site-ului www.———.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. SC DA YE COMERCIAL SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli. Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea.

II.Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al SC DA YE COMERCIAL SRL. Acesta este proprietatea SC DA YE COMERCIAL SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC DA YE COMERCIAL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

III.Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. SC DA YE COMERCIAL SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui SC DA YE COMERCIAL SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii. Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. SC DA YE COMERCIAL SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

IV. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre SC DA YE COMERCIAL SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, etc. Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC DA YE COMERCIAL SRL, se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si SC DA YE COMERCIAL SRL. SC DA YE COMERCIAL SRL se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004, iar la cererea in scris trimisa la adresa din Str. Foisorului nr 146 sector 3 Bucuresti, se obliga:  sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor. SC DA YE COMERCIAL SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:  Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.  Legea nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr. 121/2006 privind comertul electronic.  Ordonanta nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta. ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.————–.RO. SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.————–.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.—————.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

V. Site-ul eurounelte.ro

Site-ul www.———-.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre SC DA YE COMERCIAL SRL

VI. Garantia produselor

Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie si nu afecteaza drepturile conferite prin ordonanta guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, legea nr. 449/2003 republicata si ordonanta de urgenta nr. 174/2008.

VII. Limitarea Responsabilitatii

SC DA YE COMERCIAL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site. SC DA YE COMERCIAL SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora. SC DA YE COMERCIAL SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator. SC DA YE COMERCIAL SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:  informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra;  site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;  calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele. SC DA YE COMERCIAL SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca SC DA YE COMERCIAL SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:  utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;  acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;  declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;  orice alta problema legata de serviciile site-ului.  SC DA YE COMERCIAL SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata. SC DA YE COMERCIAL SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata. Toate promotiile sunt valabile in limita stocului. Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si SC DA YE COMERCIAL SRL nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

VIII. Actualizarea continutului

SC DA YE COMERCIAL SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila. IX. Litigii Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.